» Categorieën » Mode en Accessoires » Big Time Watches

WWW.BIGTIMEWATCHES.NL > Trendy Horloges. De U-boot (Grote Duikboot Horloges) XXL SPECIALIST > meer dan 300 Modellen op voorraad !! Alles voor Super Lage Prijzen V.a 12,95 !! Ook hebben wij Automatische, Skeletton en Chronograph Horloges in ons assortiment, Giorgie Valentian, Cuezz, Lorus, Spirit of Marine Germany, Geneva * Vandaag besteld = De volgende werkdag in huis. * 1 jaar garantie op al onze uurwerken. * Official Dealer Giorgie Valentian Automatic Watches (Skelleton, Chronograph) * Voor 4 uur besteld = Morgen in huis (indien voorradig) * Veilig,snel en vertrouwd betalen met iDEAAL * Gratis verzending in heel NL !! * wij hebben het WEBSHOP KEURMERK !! KIJK SNEL OP : WWW.BIGTIMEWATCHES.NL

» Big Time Watches winkelinformatie

Big Time Watches

» Betaalmethoden

Rembours iDEAL Contant betalen/Afhalen bij magazijn PayPal

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Big Time Watches

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 1
Algemeen oordeel 1
Bestelgemak 3
Beschikbaarheid 1
Leveringstijd 1
Klantenservice 1

» Reviews (plaats reactie)

Door: O. Hemmink

Ook ik heb een horloge besteld maar na 3 weken nog niks geleverd gekregen en op mail en telefoon word niet gereageerd. Er zijn veel gedupeerde mensen zal eens contact zoeken met het progamma Radar.

Bestel nooit iets op deze site!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: M. van Keulen

Ik heb onlange een horloge besteld maar nog niets ontvangen en ook geen reactie gekregen om meerdere e-mails die ik heb verzonden. Vraag me af of ik het horloga ga ontvangen. Ben erg teleurgesteld in de serviceverlening en informatievoorziening.

Door: Jelle Bemener

Eind januari twee horloges besteld en betaald. Nog niets ontvangen. Meerdere mails naar bigtimewatches gestuurd, maar steeds dezelfde reactie:

Vorige week door TNT bij ons afgehaald, zal deze week geleverd worden.

Ik hoop dat ik de horloges nog ga ontvangen, maar krijg er een hard hoofd in

Door: velt

Ik heb drie klokjes besteld vai ideal betaald twee gekregen waar van er niet loopt ik heb wel 30x gemail maar helaas daar word niet op gereageerd bellen ook niet zowel op zijn 06 en vaste telefoon ik vind dit zeer kwalijk ze mogen dan wel een mooie webside hebben maar denk goed na voor dat daar iest besteld

Door: Pvtvelt

nooit daaar wat kooooooooooooopen het ziujn oplichters

Door: mattie

dit zijn hele harde oplichters je besteld iets maar je krijgt niks

Door: Gedupeerde

De reacties hier zijn ook mijn ervaringen!

Een horloge besteld en betaald wel netjes geleverd gekregen helaas was het horloge niet naar verwachting en heb ik het retour gestuurd. Zit al ruim 4 weken op mijn geld te wachten!!!! En reageren op mail ho maar!

Door: R.Schram

Horloge op voor moederdag besteld op 28 april.Volgens de site leverbaar, dus had deze op tijd moeten ontvangen. Reeds 5 x gemaild maar geen enkele reactie en uiteraard geen horloge ontvangen. Hun telefoonnummer is afgesloten. Denk dat ik maar eens een bezoekje ga brengen in Enschede om verhaal te halen. Zeer slechte internetwinkel.

Door: Hanna S

Ook ik heb zeer slechte ervaringen hier. Tot twee keer toe product gekregen dat binnen kortste keren stuk was. Na een snelle reactie (aanbod voor reparatie, vervanging, terugbetaling, ik kon kiezen) horloges teruggestuurd, maar vervolgens niets meer gehoord. Ben al maanden aan het mailen. Wegblijven hier!

Door: Hanna S

Ook ik heb zeer slechte ervaringen hier. Tot twee keer toe product gekregen dat binnen kortste keren stuk was. Na een snelle reactie (aanbod voor reparatie, vervanging, terugbetaling, ik kon kiezen) horloges teruggestuurd, maar vervolgens niets meer gehoord. Ben al maanden aan het mailen. Wegblijven hier!

Door: Dw1

Heb 3 weken geleden een horloge besteld bij deze site. Na een mailtje te hebben gestuurd na de afgesproken levertijd ontving ik een mailtje terug dat er iets fout was gegaan met de levering en dat ze er alles aan zouden doen om het nog zo snel mogelijk te leveren. Ondanks dit mailtje en tig andere mailtjes van mijn kant nog steeds geen horloge ontvangen. wacht inmiddels al 3 weken :@ NOOIT IETS BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!

Door: M

hallo,

ik heb ook een horloge gekocht en niets ontvangen. Heb gemaild en gebeld maar de telefoon licht er uit en ze mailen niets terug . Het is gewoon dikke OPLICHTING !!!. Ik denk dat ik WebwinkelWaarborg maar ikschakel.

Door: Boonstra

Hier van hetzelfde. Vorige week een horloge besteld en betaald en vervolgens niks meer gehoord op mijn herhaaldelijke mails waar mijn horloge blijft. Voor de bestelling heb ik iets over de verzendkosten gevraagd en toen kreeg ik overigens binnen een uur een mailtje terug! Waarschijnlijk dus opgelicht, of het horloge moet van de week nog binnen komen, dan zal ik nog een berichtje hiernaartoe sturen.

Door: Team Bigtimewatches.nl

Beste bezoekers,

 

zouden mogelijke "gedupeerden" zich per email bij ons willen melden. Wij zijn er zeker van dat er sinds de overname december 2009 er op geen enkele wijze sprake is geweest van poging tot oplichtingen of verduistering. Wij wensen daar ook zeker niet mee geassocieerd te worden.

 

Wanneer levering langer duert dan gehoopt of verwacht, wordt ten alle tijde het reeds betaalde bedrag geretourneerd. Ook wij zijn in bepaalde gevallen afhankelijke van derden (leveranciers & transporteur TNT)

 

Er zal na ons weten geen enkele klanten of geïnteresseerde moeten zijn waarbij dit niet het geval is. Wanneer dit wel zo mocht zijn, dan staan wij uiteraard voor ons ondernemerschap en streven wij naar een passende oplossing.

 

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, en streven naar optimale klanttevredenheid.

 

Wij zien uw reactie dan ook met belangstelling en vertrouwen tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bigtimewatches.nl

Door: gedupeerde

Ook ik heb hier een horloge besteld en betaald. Top op heden niks ontvangen en ook geen reactie van Bigtime Watchers. Nooit meer bestellen daar. Zijn oplichters

Door: Ewart van der Steege

Voor mij geldt hetzelfde. Ik heb ruim een maand geleden twee horloges besteld en betaald en tot op heden niets ontvangen. Ook heb ik contact proberen op te nemen via het emailadres maar geen reactie ontvangen. Verdere contactgegevens zijn niet aanwezig. Wat nu?

Door: gedupeerde

Ik heb ook slechte ervaringen met bigtimewatches.nl. ik had 2 horloges besteld die ik overigens wel netjes binnen de levertijd heb ontvangen.

 

een van deze twee horloges deed het echter niet dus deze heb ik teruggestuurd binnen de 8 dagen zichttermijn. ben ondertussen bijna 2 maanden verder en heb het geld van dit horloge nog niet teruggestort gekregen op m'n rekening.

 

Op mailen reageren ze niet en het telefoonnummer wordt niet opgenomen. Ik denk dus ook dat het oplichters zijn. niet meer bestellen dus bij bigtimewatches.nl

Door: Bert

Ook wij hebben hier een horloge besteld en via Ideal betaald. volgens de voorwaarde wordt er binnen 48 uur geleverd. Wij wachten inmiddels anderhalve week en hebben herhaalde malen gemaild maar krijgen geen antwoord. Wij voelen ons opgelicht en hebben dus ook hiervan aangifte gedaan bij de politie Twente. Deze site is oplichterij dus koop hier niet!!

Door: Bert

Bigtimewatches is een zeer slecht bedrijf. Oplichters 1e klas!! Nadat ik een horloge daar besteld had en Ideal had betaald, hoorde ik niets meer. Ik kreeg zelfs geen orderbevestiging via de mail. Op diverse mailtjes werd niet gereageerd. Pas na het doen van aangifte tegen het bedrijf reageerde men met de belofte het betaalde bedrag terug te storten. Ik zit nu al anderhalve week op mijn geld te wachten!!! Bigtimewatches is een site/webwinkel waar je niks moet kopen, of je moet van je geld af willen. Oplichters zijn het!!!

Door: M.Holman

Ook ik heb een horloge besteld, betaald en niets ontvangen. Heb meerdere malen geprobeerd contact te krijgen per mail, maar krijg steevast géén reactie. Zie het bericht staan naar de bezoekers dat het gaat om een betrouwbare site, maar waarom krijgen we dan niets? Ik wacht het nog even af voor ik verdere stappen ga ondernemen.

Door: gedupeerde

ik heb onlangs ook een horloge besteld, maar dat is al een week geleden. Er is nog wel een email gestuurd met dat ik mn huisnummer vergeten was. Maar daar bleef het dan ook bij. Ik heb nu weer een email gestuurd. Maar nu ik dit allemaal lees ben ik bang dat ik nooit iets zou krijgen.

Door: FvD

Oplichtersbende! In de Hagen is flatgebouw en het adres van Trendado de hoofdvestiging is een eensgezinswoning die te koop staat! Geen sprake van een winkel, laat staan een magazijn! Deze site zou direkt uit de lucht moeten!

Door: Alex

Het zijn inderdaad oplichters! Als een bestelling langer duurt als belooft horen ze dat te melden. Dat doen ze niet, en als je er aanvraag naar doet word je mail genegeerd. Heb 3 weken geleden een horloge besteld. Nooit iets ontvangen.

 

Door: henk

NIET BESTELLEN