» Categorieën » Mode en Accessoires » Boxershorts.nl

Op deze website kunt u leuke en originele boxershorts vinden, voorzien van diverse prints. De merken Jockey, Deal en Alan Red zijn hier onder andere vertegenwoordigd.

» Boxershorts.nl winkelinformatie

Boxershorts.nl

» Betaalmethoden

Mastercard Visa iDEAL PayPal

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Boxershorts.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 4
Algemeen oordeel 4
Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 4
Leveringstijd 4
Klantenservice 4

» Reviews (plaats reactie)

Door: O. van Dam

verschrikkelijk slechte online winkel. Geen reactie, geen levering.... helemaal niets. Alleen geld kwijt.

Door: Marja Hazelzet

In eerste instantie bleef de levering van mijn bestelling uit, terwijl ik via email doorgekregen had dat de status gewijzigd was in 'verzonden'.

Via email heb ik om opheldering gevraagd, kreeg daarop geen reactie maar het pakket is wel alsnog geleverd.

Door: Jac van Hout

Ik ben aardig tevreden over de site. Heb al meerder malen wat besteld en had het gewoon binnen een week binnen...

Door: Plantinga

4 dagen geleden besteld, automatische bevestiging gekregen na betaling via Ideal, sindsdien stilte. E-mail verzoek om status bestelling wordt niet op gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar en voicemail inspreken geen resultaat. Ik vrees voor mijn geld

Door: Piet

Wacht nu al bijna 2 weken op mijn bestelling. Heb al 2 keer via de mail contact gezocht, maar nog geen reactie gehad. Ben benieuwd...

Door: K. ter Horst

Prima winkel, de bestelling was binnen 4 dagen in huis.

Door: Gilles van Hemeren

Afgelopen week besteld, bestelling na 3 dagen in huis. Niets op aan te merken. Duidelijke en snelle site, klopt alleen niet meer met het plaatje hierboven. Ze zijn ook verbonden aan de Thuiswinkel dus dan zit het wel goed!

Door: Remco van Waarden

Van de week besteld, boxershorts keurig op tijd binnen en allemaal netjes verpakt. Geen slechte ervaringen met Boxershorts.nl tot nu toe. Prima site en thuiswinkelwaarborg dus dat is ook prettig.

Door: RJ

Keurige website en het bestellen verloopt snel en goed. Echter daarna kun je lang gaan wachten op je bestelling. Mijn bestelling heeft er vier weken over gedaan. Pas na twee weken kreeg ik een mail dat er artikelen niet leverbaar waren en vervolgens kon ik nog eens twee weken wachten op de artikelen. Pas na dreigen met rechtsbijstandsverzekering werden de artikelen verstuurd.

Door: Boxershorts.nl

Beste lezers, helaas is de informatie op deze website enorm verouderd. Jammer dat de berichten ook niet gedateerd zijn, want dan zou iedereen kunnen zien dat ons bedrijf de afgelopen 4 jaar flink veranderd is en de service van hoog niveau is tegenwoordig. Gelukkig zijn de ratings met sterren nog wel hoog, maar we zouden het waarderen als deze Winkel Catalogus website zelf eens met de tijd meegaat, want dit lijkt nergens op.

 

gr. Boxershorts.nl

info@boxershorts.nl

030 850 9646

Door: Gert vd Ven

Ik bestelde 30-okt-2011 en heb nog steeds niets ontvangen. Dat dit een zeer slechte ervaring is met Boxershorts.nl moge duidelijk zijn. Nooit iets bestellen zou ik willen zeggen.

 

Dat Boxershorts.nl zeggen dat het bedrijf zich verbetert heeft kunnen we bij deze naar het rijk der fabelen verwijzen.