» Categorieën » Mode en Accessoires » Wereldhorloges.nl

Wereldhorloges.nl is de grootste horloge-webshop van Nederland, met ruim 1500 stoere horloges die direct uit voorraad leverbaar zijn.

» Wereldhorloges.nl winkelinformatie

Wereldhorloges.nl

» Betaalmethoden

Overschrijving iDEAL

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Wereldhorloges.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 3
Algemeen oordeel 1
Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 4
Leveringstijd 4
Klantenservice 1

» Reviews (plaats reactie)

Door: Harry de Vries

Top webwinkel ! Nu 3x besteld, snelle levering, goede service en prima producten.

 

 

Een aanrader !

Door: Rob Zaaijer

Ervaringen met wereldhorloges.nl

Casio G-Shock GW-800D-1V € 167.- horloge gekocht. Prima levering. Retourneren via antwoordnummer, dus gratis.

Het volume van het alarm, timer etc bleek echter te laag en de frequentie te hoog . Dit betekent dat voor veel mensen het alarm onbruikbaar is. Ik heb zeker 6 mensen laten luisteren. Alleen 2 mensen onder de 40 jaar hoorden het alarm. Met een mouw over de pols nog minder hoorbaar.

Niets aan de hand zou je zeggen immers: “” Indien het horloge niet aan de verwachtingen voldoet etc.”

Opgestuurd dus.

Het horloge kon niet geruild worden en geld terug ook niet.

Het smoesje was: “Het horloge is beschadigd en kan door ons niet meer verkocht worden.” N.B. Horloge 3 uur aan de pols gedragen en na 3 dagen teruggestuurd.

Door wereldhorloges.nl is nooit aangetoond dat het horloge beschadigd was en waar het dan beschadigd zou zijn. En dat was het ook niet. Later maakte men daar “gedragen” van.

De medewerker die de zaak behandelde, zei alleen maar dat het volume op 3 meter hoorbaar was. Bovendien onderbrak ik zomaar zijn lange betoog. Tenslotte werd de haak op de telefoon gegooid!!!

Ook werd door CASIO benelux doodleuk gesteld dat het aan de beleving van het geluid lag.

Het z.g. dagboek op de site laat alleen positieve ervaringen zien en negatieve worden simpelweg niet geplaatst of redactioneel aangepast, zodat de klant negatief in beeld komt.

Na enkele pogingen blokkeerde wereldhorloges.nl mijn IP adres. Maakt niet uit, met een proxy server lukt het ook tenslotte.

Typisch is ook dat geen van de namen in het gastenboek zijn terug te vinden op internet. B.v. Met “www.wieowie.nl.”

Laat u dus niet foppen door de mooie verhaaltjes.

Door: Annette

Helaas zet wereldhorloges niet op de site dat een aantal horloges niet gedragen kunnen worden, maar enkel om tentoon te stellen zijn. Mijn man heeft een horloge van bijna EUR 500,- gekocht, welke nu in een lade in het doosje ligt. Niet draagbaar, omdat deze gelijk breekt bij het minste contact met andere voorwerpen/oppervlaktes. Bij navraag kwam Wereldhorloges niet verder dan ‘gaan we navragen bij de distributeur’ en na navraag kwam Wereldhorloges niet verder dan ‘klopt, niet geschikt voor dagelijks gebruik’. Helaas zet Wereldhorloges dit niet op de site, welke horloges wel/niet geschikt zijn voor dagelijks gebruik.