» Categorieën » Dieren » Dierenvilla.nl

Originele kwaliteit Papegaaienkooien, parkietenkooien, krabpalen, benches, speelgoed etc. Unieke website met vele foto's. Vele tevreden dierenliefhebbers zijn u al voorgegaan.

» Dierenvilla.nl winkelinformatie

Dierenvilla.nl

» Betaalmethoden

Overschrijving Rembours Contant betalen/Afhalen bij magazijn

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Dierenvilla.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 3
Algemeen oordeel 3
Bestelgemak 3
Beschikbaarheid 3
Leveringstijd 3
Klantenservice 3

» Reviews (plaats reactie)

Door: Eric

Bestelling wordt snel geleverd alleen slechte kwaliteit palen en stof terwijl ik toch de paal van de zogenaamde R&R kwaliteit zou hebben en voor zware katten. Na het melden van de problemen geven ze eerst geen gehoor. Na indienen klacht wordt er niet teruggebeld. Oplossing die uiteindelijk wordt geboden laat 3 maanden op zich wachten (moet uit China komen) om dan te horen dat het er niet bij zat en wij weer 3-6 maanden zouden moeten wachten. En dat voor een krabpaal van 280 Euro, nee een zeer slechte service!!

Door: bernard

Leuke winkel en ben ook in de showroom geweest. De kooi paste niet in mijn auto, die hebben ze gratis opgestuurd!! Helemaal goed!

Door: George Greve

Na twee keer een papegaaienkooi

gekocht te hebben tot grote tevreden-

heid nu bijna 3maanden wachten op een

hondenmand.

jammer

Door: markus

Ik had eerst de reviews moeten lezen, de spullen zijn helemaal niet op voorad en dat wordt ook niet aangegeven, na telefonisch kontakt krijgt man de horen, dat ze deze produkt niet hebben en ook niet precies weten wanneer gelevert kan worden, geld terug is een lange verhaal, met een word, een afkapper, heb order geannulleerd