» Categorieën » Dieren » Witjesverzendhuis.nl

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

» Witjesverzendhuis.nl winkelinformatie

Witjesverzendhuis.nl

» Betaalmethoden

Overschrijving Rembours Contant betalen/Afhalen bij magazijn

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Witjesverzendhuis.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 4
Algemeen oordeel 4
Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 4
Leveringstijd 4
Klantenservice 4

» Reviews (plaats reactie)

Door: Peter

Witjesverzendhuis heeft mij een defecte autokennel gestuurd. Toen ik dit bij hen aangaf kreeg ik te horen dat het mijn schuld was, omdat ik de kennel verkeerd in elkaar zou hebben gezet. Ik heb nooit een poging gedaan om de autokennel in elkaar te zetten omdat ik bij het uitpakken al zag dat de kennel defect was. Ik heb de kennel terug gestuurd maar ik hoor niets meer van ze, geld kwijt en geen kennel. Toen ik dit op onze club vertelde zij iemand dat ook hij beschadigde materialen had ontvangen en na lang heen en weer gemail en gebel kreeg hij 25 euro korting. Deze internetzaak is heel erg onbetrouwbaar en verstuurd defect materiaal.

Door: Nadia

Daar de kattenfamilie uitgebreid is en onze kater een beetje groot uitgevallen was waren we aan een nieuwe stevigere krabpaal toe. Via witjesverzendhuis hebben we voor Merlijn en Guinevere een degelijke , stabiele krabpaal aangeschaft waar ze heel tevreden mee zijn. Ze vinden hem zo leuk dat ze zelfs de eerste nacht er nog hebben zitten op spelen. Het kitten heeft zich meester gemaakt van het hoogste ligplekje van de krabpaal. Alleen de hond vindt het jammer dat hij niet kan meespelen.

Door: De Haan

Superzaak met super service en er zal best eens iets mis gaan, bij welke zaak die een boel omzet gebeurt dat niet?

prima prijs en kwaliteits verhouding, en we raden een ieder aan er hun aankopen voor de hond, kat, etc. te doen!

Door: Vera de Jong

Er worden hier, ondanks de advertenties anders doen vermoeden, ontzettend slechte kwaliteit benches verkocht.

 

Onze hond had het deurtje binnen 1 minuut open, zonder dat hij in paniek was of wild was. Het staaldraad van de kooi is buigzaam en absoluut niet geschikt voor een hond.

 

Wij hebben een erg lieve en rustige hond en we gebruikten de bench op de correcte wijze.

Volgens de winkel mochten wij echter niet van een goedkopere bench verwachten dat hij zou voldoen aan onze verwachtingen. Terwijl er in de advertentie toch echt staat dat het een goede bench is geschikt voor honden van 35 tot 60 kilo (en onze hond is bij lange na geen 60 kilo, misschien NET 35..).

 

Daarnaast heeft het bedrijf na mijn klacht snel de informatie op de website veranderd. Erg kinderachtig.

Door: Moon

Op de webstite staan afbeeldingen van speeltjes die je kunt bestellen. Ik heb op basis van de afbeelding (naast wat andere artikelen) ook een puppykong besteld in het blauw. Ik kreeg hem echter in het rose geleverd. Omruilen is geen optie want daar zijn hoge kosten aan verbonden. Ondanks dat de informatie niet goed op de website wordt weergegeven en het geen bestelfout is wil witjes de kong niet kostenloos ruilen. De telefoon wordt niet beantwoord. Op de tweede mail die ik ze gezonden heb krijg ik ook geen gehoor...schandalig en eens maar nooit weer

 

Door: Sandra

Graag wil ik laten weten dat ik al van het begin van de oprichting een regelmatige en TEVREDEN klant ben. Heb diverse benches, zowel zware las lichte kwalteit gekocht en vele vetbedden en speeltjes voor de honden en ben altijd tevreden met het geleverde produkt.

Door: Saskia

Producten waren defect, of zijn binnen een week defect geraakt. Moest zelf contact opnemen met de leverancier om het daar uit te zoeken. Slecht mailcontact gehad met RITA WITJES, komt totaal niet tegemoet in de klacht, wil producten niet terugnemen, heel brutaal te woord gestaan en ben bedreigd met een dwangsom van 1000 euro per dag als er een slechte review geplaatst zou worden (KOM MAAR OP DAN!). Telefonisch te woord staan van RITA WITJES kon/mocht niet (alleen via mail), langskomen was ook uit den bozen want dan wilde ze ons ook niet te woord staan. Dan maar op deze manier: MENSEN KOOP HIER NIETS! PRODUCTEN ZIJN SLECHT VAN KWALITEIT EN DE DIENSTVERLENING EN RETOURNERINGEN ZIJN WAARDELOOS! GELDKLOPPERS!!!!