» Categorieën » Zakelijk / Bedrijven » Vikingdirect.nl

Viking Direct is de toonaangevende leverancier voor al uw favoriete kantoorartikelen in heel Nederland. Viking Direct is onderdeel van het Internationale concern Office Depot. Sinds 1995 is Viking Direct ook actief in Nederland en heeft ondertussen al een zeer grote klantenkring opgebouwd met het via postorder verkopen van kantoorartikelen. Vorig jaar behoorde ons concern wereldwijd wederom tot de top 3 wat betreft omzet via het internet (samen met Amazon en Dell). Iets wat vooral komt door de volledige integratie van de websites in de overige bedrijfsprocessen en de goede en snelle bezorging gekoppeld aan de hoogst mogelijke serviceverlening aan al onze klanten.

» Vikingdirect.nl winkelinformatie

Vikingdirect.nl

» Betaalmethoden

Overschrijving Mastercard Visa Automatische Incasso

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Vikingdirect.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 5
Algemeen oordeel 5
Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Leveringstijd 5
Klantenservice 5

» Reviews (plaats reactie)

Door: Bernd Hasten

Meerdere malen al wat besteld, eenvoudig via de website en de volgende dag al geleverd! Klantenservice vriendelijk en hulpzaam. Aanrader!

Door: Voor Beleid

Ik ben zeer ontevreden over Viking Direct: levering liet lang op zich wachten, verpakking was beschadigd, een afspraak maken over nalevering van een bureaustoel bleek erg lastig en tenslotte ontving ik een factuur waar een fout in zat. Ondanks dat ik direct het juiste (lagere) factuurbedrag heb overgemaakt en Viking tot drie keer toe heb uitgelegd waar de fout zat, blijft Viking mij stalken met een openstaande vordering. Mijn ervaring is dat er intern niet wordt gecommuniceerd en dat de gevolgen daarvan op het bordje van de klant worden gelegd. Viking is gewoon niet voor rede vatbaar en ik raad jullie daarom ernstig af om met dit bedrijf in zee te gaan.