» Categorieën » Cadeaus en Geschenken » Hotelbon.nl

De enige échte Hotelbon. Met Hotelbon kunt u gratis overnachten in bijna 3000 hotels verspreid over Europa. Geniet van dagjes uit verschillende arrangementen en vakantieparken

» Hotelbon.nl winkelinformatie

Hotelbon.nl

» Betaalmethoden

Automatische Incasso

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Hotelbon.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 0
Algemeen oordeel 0
Bestelgemak 0
Beschikbaarheid 0
Leveringstijd 0
Klantenservice 0

» Reviews (plaats reactie)

Door: bea groen

Jullie site en aanbiedingen zijn een aanfluiting. Waarom staan al die hotels niet gewoon op de website zodat je je een beeld kunt vormen en je zelf een reis kunt uitstippelen? Met de prijzen van de diners enzo erbij. Dan zou ik wel wat willen boeken. Waarom moet ik geld betalen voor een gids die ik misschien helemaal niet wil hebben? Waarom staat er niets op de site over buitenlandse hotels?

Over het Hotelbom systeem heb ik alleen maar slechts gehoord. Mijn ervaring met de website maakt dat niet beter.

Plaats deze reactie maar na jullie goedkeuring!!! Of doe er iets mee!!!

Door: josee van deventer

Hoi Bea maak je borst maar nat, wij waren in een hotel in Frankrijk wat een grote afgang was.We werden behandeld van daar heb je weer van die hotelbon gasten.Voor het eten moesten wij 35euro betalen en ook voor de lunch.Heb gewoon zitten huilen toen het eten op mijn bord kwam mijn vlees verbrand en je had alleen de keuze uit groente of aardappels.Het uitzicht op de beloofde vissershaven was er niet de uitkijk was op een bouwval met duiven waar ik een foto van heb.Ik zal dan ook nooit meer gebruik maken van hotelbon!!