» Categorieën » Auto, Motor en Vervoer » Car-Secure

Car-Secure is gespecialiseerd in verkoop van: Autobeveiliging, Carkits, Centrale deurvergrendeling, Klapsleutelsets, Autovideo/DvD, Parkeersensoren, Orginele Xenonvervangingslampen, Autostyling, Xenonverlichting en meer.

» Car-Secure winkelinformatie

Car-Secure

» Betaalmethoden

Overschrijving Rembours PayPal

» Keurmerken

Qshops

» Winkel Reviews en Beoordelingen Car-Secure

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 5
Algemeen oordeel 5
Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 5
Leveringstijd 4
Klantenservice 5

» Reviews (plaats reactie)

Door: jleerlooijer

de afstandsbediening van mijn autoalarm was defekt geraakt ,

zonder probleem kreeg ik de toezegging dat de gehele

alarm-unit vervangen zou worden

( + nieuwe afstandsbediening).

Nadat ik een afspraak gemaakt had

probeerde car-secure deze te verzetten omdat de vader van de inbouwer ernstig ziek in het ziekenhuis lag. Zij konden mij niet bereiken zodat ik toch op de afspraak

verscheen, desondanks heeft de inbouwer het auto-alarm vervangen.

( ik kom uit Krommenie )

 

zeer goede service

 

jan

 

Door: lsp

2010-11-23. Wij hadden bij car-secure iets gekocht en snel geleverd gekregen. De volgende maand BELDE Car-Secure ONS dat wij opnieuw betaald hadden.

Bleek dat wij de betaling als een maandelijkse betaling opgegeven hadden. Wij wisten van niets. Car-secure heeft heel snel het bedrag teruggestort. Dank aan de super-eerlijke mensen van Car-Secure. Ik ga daar vaker winkelen.

Door: Evers

Al meerdere positieve ervaringen met Car-Secure. Vragen worden snel en netjes afgehandeld en bestellingen zijn snel in huis. Heb er een armsteun en verschillende lampen gekocht. Alles van voldoende kwaliteit. De verzendkosten van 7 euro vind ik alleen echt niet meer kunnen anno 2011 (dit word bijv. ook gerekend om 2 ledlampjes te verzenden).

Door: leo

Hallo

Heb van de week xenon laten plaatsen .Op advies van Faruk heb ik het merk precision genomen Ipv pilot ( Faruk top advies ben super blij mee)Ook door Faruk laten inbouwen.Al met al super advies en service.Kom zeker weer terug voor andere dingen.

Mvg Leo

Mvg Leo