» Categorieën » Zakelijk / Bedrijven » Vistaprint

VistaPrint.nl is hét adres voor het goedkope drukwerk en de beste aanbiedingen.

» Vistaprint winkelinformatie

Vistaprint

» Betaalmethoden

Mastercard Visa

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Vistaprint

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 2
Algemeen oordeel 2
Bestelgemak 3
Beschikbaarheid 2
Leveringstijd 2
Klantenservice 1

» Reviews (plaats reactie)

Door: ondernemer

Na een eerdere goed gelopen bestelling bestelde ik met spoed kerstkaarten bij Vistaprint. Met een pittige bijbetaling zouden ze er binnen 3 dagen zijn. Dat had ik er voor over, want ik zat er om te springen. De kerstkaarten zijn na 15 dagen nog niet aangekomen. Dan blijkt dat je nergens naar kunt bellen, alleen een email kunt sturen, waar je na dagen pas een reactie op krijgt, waar je helemaal niks mee kunt. Maar geen kaarten. Ik baal er enorm van dat ik dit jaar geen kerstkaarten heb kunnen sturen naar mijn zakenrelaties. Ze laten je wel vooraf betalen, dus ik ben ook nog mijn geld kwijt. Het is eigenlijk oplichting.

Dus wat mij betreft NOOIT MEER!

Door: Prive

Super slechte service, ze laten je inderdaad op voorhand fiks betalen voor een snelle levering en tot op heden nog niets mogen ontvangen, inderdaad, pure oplichterij!

Door: anoniem

HEb al verschillende mails gestuurd omdat er te veel van mn rekening is afgehouden, dit loopt nu al weken......en is nog niet opgelost.

Door: de zus van Tante Til

Had ik maar eerder de recensies gelezen...

Ook ik heb dik betaald voor een snelle levering van 3 werkdagen, maar nu ruim 2weken later NOG HELEMAAL NIETS!!!

En op tientallen mails van mijn kant krijg je op een "automatisch "nietszeggend antwoord na......TOTAAL GEEN REACTIE..je kan dus net zo goed je geld weggooien!!!

Ze maken met goed en snelle service, maar het is geldklopperij..

Maggie ten Velden

Door: wendy

ik heb 1keer iets besteld bij hun. deze bestelling is wel goed aangekomen.

maar er wordt nu al 2 maanden 2 keer een bedrag afgeschreven van 5.94. ik mailen, bellen, het heeft geen zin, laten terug hlen door de bank kan niet. want het zou gaan om een eenmalige machtiging. maar ik heb nooit een machtiging gegeven voor meerdere bestelling of iets dergelijks!!! ben dus nu al 23,76 euro kwijt!!!!

 

gr. wendy

Door: Organisatie

Nou ik was van plan even te kijken of dit misschien iets is voor onze organisatie. Maar goed dat ik jullie reacties lees bedankt, ik kijk mooi verder naar iets anders!!!!

Door: Jolanda

Ook ik heb slechte ervaring met vistaprint. Wendy, je kan ook een eenmalige machtiging terughalen via je bank hoor. Ik betaal geen cent meer aan die oplichters

Door: pepper

Ik heb nog nooit wat besteld bij Vistaprint, sterker nog, tot ik per mail een orderbevestiging (!) van vistaprint ontving had ik nog nooit van het hele bedrijf gehoord. Inderdaad nergens een telefoonnummer te vinden dus om opheldering vragen is geen optie. Wat nu?!

Door: Zakelijke klant

Ook ik heb extreem slechte ervaring met Vistaprint. Ongelooflijk dat ze grote potentiele klanten simpelweg niet verder helpen. Bij aanvraag voor een offerte krijg ik doodleuk mailtje terug dat ik dat maar van de site moet halen. En bij een vraag over eventuele staffelprijs krijg ik als antwoord "als het goed is wel". Een onbeschoft bedrijf, zonder service en enige klantgerichtheid. Nooit daar bestellen!

Door: Een ondernemer

Ik wil dan toch even een “positief” bericht plaatsen. Ook ik werd geconfronteerd met een tweetal geplaatste en reeds betaalde bestellingen die niet geleverd werden.

3 e-mailtjes heb ik gestuurd, waarop ik de wel bekende respons van vista print kreeg dat ze binnen 48 uur zouden reageren. 48 uur begon op 48 dagen te lijken en ik raakte lichtelijk geïrriteerd. Het zoeken naar een telefoonnummer was niet makkelijk, maar na wat speurwerk heb ik het toch gevonden: 077-8507700.

Mijn geduld werd voor de tweede maal op de proef gesteld doordat het nummer voortdurend in gesprek was.

Maar toch, na ettelijke pogingen kreeg ik iemand aan de lijn en werd na mijn verhaal te hebben gedaan doorverbonden. Een vriendelijke mevrouw keek mijn account na en verzekerde mij dat de levering nogmaals zou worden verstuurd. Binnen 5 werkdagen moest het worden geleverd. Met enige wantrouwen wachten ik af…….

En ja hoor, na 4 werkdagen werden mijn bestellingen alsnog geleverd.

 

Toch kan ik mij niet ontrekken aan het gevoel dat er meer mensen zitten bij de afdeling marketing , dan bij de afdeling klantenservice. Wellicht is dat iets voor vista print om aan te werken!

 

Door: Anton

Ik kan er kort over zijn. Door niet genoemde toeslagen in hun advertenties is gratis NIET gratis maar soms wel 20 euro als je niet oppast en de klantenservice weigert ook maar één mail te beantwoorden. Kortom, geen service en misleidend. Oppassen met deze tent!

Door: h.v.stein

mailen over je bestelling of fouten .kan je doen maar je hoort niets ,stelletje koekebakkers zijn het .je moet de mensen te woord staan ,als er iets fout is , bellen gaat helemaal niet ,

als dit bedrijf service wilt verlenen moeten ze de problemen oplossen.

dus vista print doe je best.

Door: zelfstandige ondernemer

hier ook weer een voorbeeld hoe t kan lopen bij vista

ik had een bestelling gedaan en deze via ideal proberen te betalen, dit ging echter mis en ik kreeg een email dat de transactie mislukt was.

via de link die zij mij gaven kwam ik er gewoon niet uit dus dacht ik..laat ik dan maar opnieuw een order plaatsen.

deze keer ging het wel goed maar het bedrag werd 2x van mijn rekening afgeschreven omdat ideal dus blijkbaar wel werkte de eerste keer.

na vele malen mailen waarop ik eerst een heel raar antwoord kreeg, de tweede keer weer, wat overigens heel erg lang duurde en vervolgens na een klachten email, helemaal geen antwoord heb ik maar een brief geschreven.

nu afwachten of dat ik dat teveel betaalde geld terug krijg....

Door: gedupeerde onderneemster

Hallo, ook ik heb een betelling gedaan, maar een deel ervan niet ontvangen, ik ben nu al ruim 2 maanden bezig contact te leggen, gebeld, krijg je een voicemail, gemaild, krijg nooit bericht terug, echt waardeloos dus. Niemand neemt bij dit bedrijf de verantwoording en zou eigenlijk opgedoekt moeten worden.

Door: zelfstandige ondernemer

Ik wou er toch even mijn reactie erbij plaatsen ik heb een bestelling gedaan bij vista print voor maar liefst 500 € en niks gekregen !!! ik heb er extra voor bij betaald om de levering binnen 3 te krijgen ondertussen 2 maand later en tevergeefs ! heb veel mails gestuurd maar nog niet 1 keer een antwoord gekregen en telefonisch contact krijgen is niet mogelijk !!! wat mij betreft het is pure oplichterij !!!!! zeker nooit aan bestellen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mvg

Benny

Door: eurnie

INDERDAAD , TWEE MAAL NA EINDELOOS ZOEKEN EEN KLACHTENMAIL GESTUURD MAAR ER WORDT NIET OP GEREAGEERD. WIJ DOEN ER IN IEDER GEVAL NOOIT !!! GEEN ZAKEN MEE. U BENT GEWAARSCHUWD .

Door: anoniem

de dingen die ze gratis aanbieden maar wel verzendkosten berekenen die sturen ze niet mee. voor een leuke 2010 kalender moet je wel verzendkosten betalen veel werk verzetten voor het uploden en dan zo behandelen lijkt nergens op. en dan durven ze ook nog de hele maand december ongevraagde emailtjes te versturen.

lijkt nergens op.

Door: anoniem

Ook ik ben 8,64 kwijt 2x is alles goed gegaan, en nu zeggen ze ook dat het geld niet is binnen gekomen.

Maar ik ga door totdat ze mijn pakketje sturen. heb een vragen lijst moeten invullen afwachten wat dat zal worden. slechte reclamen voor VISTAPRINT

Door: M. van de Water

Ook ik heb zeer slechte ervaring, wacht nog steeds op de uitnodigingen. Feestje is al bijna geweest .... Kunnen we hiermee niet naar een programma als 'kat in de zak' o.i.d. Het is toch te gek voor woorden dat ze hier mee wegkomen!

Door: Tryan

Dag allemaal

 

Vistaprint print zelf niks, de hoge kosten komen door het vervoer.

Alle goederen worden in Oostenrijk gemaakt in Venlo pakken ze het alleen over.

 

Verder is de kwaliteit erg slecht wanneer je een gratis poster besteld betaal je dik aan de verzendkosten en het plastic gaat er na 3 weken van af. Zonder er aan te zitten.

 

Een erg slechte winkel de lokale drukker kan het sneller en beter.

 

Groeten Tryan

Door: Grad

Ik heb uitnodigingen voor mijn 40e verjaardag besteld. Kwaliteit is heel goed. Ze zijn na 2 dagen geleverd. Ik ben super tevreden.

Door: Tim

Ik heb van de week visistekaartjes laten afdrukken door Vistaprint. Ik heb het ontwerp zelf in Photoshop gemaakt en dat opgestuurd. En ruim binnen de gestelde lever termijn zijn mijn visitekaartjes aangekomen. De kwaliteit is prima! Ik vind het een goed service en ik zou er zo weer wat bestellen.

Door: jose

72 euro van mijn rekening afgehaald door Vistaprint. Heb niets besteld. Ken dat bedrijf niet eens.

Door: Particulier

Wat een stelletje prutsers. Net de klantendienst aan de lijn gehad. Ze weten helemaal niet waar de e-mails van het formulier "Neem contact op met de klantendienst via e-mail" heengaan. Geen wonder dat je na 48 uur nog niets heb gehoord!

Door: Renée Dannis

Als beginnend bedrijf moet je natuurlijk reclame maken. Maar dat kost geld - veel geld. Gelukkig is er Vistaprint. Kost geen drol en dan heb je ook wat! Dachten wij... Onze visitekaartjes werden verkeerd afgesneden, dat was bestelling 1. Toen wij vervolgens visitekaartjesstickers bestelden (veel te moeilijk woord ook), kregen we tot twee keer toe een box visitekaartjes. Heel welkom, maar niet besteld. Daarna grote magneetborden besteld, voor op de auto en de boot. Wat krijgen we....??? 4 kleine ipv grote magneetborden!!! Terug met de postbode. Reactie Vistaprint: Geachte Renée Dannis,

 

 

Hoe wilt u tegenoverons bewijzen dat u kleine automagneten hebt ontvangen terwijl u grote hebt bestelt.

 

Degene die u aangeboden zijn heeft u geweigert, deze waren uw bewijs.

 

Een retourzending geldt hierbij niet als klantcontact.

Ook een reply op een door Vistaprint automatisch gegenereerde email wordt niet door ons ontvangen.

 

Ons excuus voor het ongemak.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Johanna Klootwijk

 

 

Vistaprint Klantenservice

 

Spreekt voor zich. NOOIT zaken doen met deze oplichters. Kijk voor de gein ook even op www.apenenberen.nl en zoek op vistaprint

Door: Amaya

Ten eerste plaatsen vrijwel altijd alleen mensen met klachten een bericht op internet, mensen die tevreden zijn zul je nooit horen. Dus stel, van de 100 klanten zijn er misschien 10 met een slechte ervaring!

 

Bestelling

Ik had van tevoren slechte recensies gelezen, maar van een vriendin een positieve reactie gehoord. Dus zo eigenwijs als ik ben, ik plaats een bestelling (drie wel te verstaan.)

De meeste reacties gaan over visitekaartjes e.d.

Ik heb verschillende t-shirts, pennen, tassen en sleutelhangers besteld.

 

Levering

Omdat het goedkoopste de '7 dagen' levering was, koos ik voor deze. Maar de bestelling werd al na twee dagen geleverd! Helaas waren we niet thuis, maar telefonisch maakte ik een afspraak voor de volgende dag.

11 uur 's ochtends, een nette jongeman komt het pakketje afleveren. Nog geen half uur later komen de volgende twee bestellingen!

 

Kwaliteit

Het is natuurlijk niet de alleraller beste kwaliteit, maar wat verwacht je? Alle producten waren werkelijkwaar gratis, hoefde alleen verzendkosten te betalen.

 

T-shirts zien er prima uit, wel heel groot, dus je moet bij het bestellen van de shirts rekening houden dat het iets of wat groot uit kan vallen. Bij gewone shirts kun je bij een S rekenen op een 'kleine' M.

Maar de opdruk is goed en als het shirt rekt dan scheurt het plaatje niet.

 

De pennen schrijven prima, zwart van kleur. Bij één van de pennen zit de clip een beetje los, maar dat is geen ramp.

 

Verder heb ik absoluut geen opmerkingen.

Natuurlijk kan het niet altijd goed gaan, misschien heb ik wel gewoon geluk gehad?

Ik kan natuurlijk niet oordelen over de kwaliteit van visitekaartjes, maar de artikelen die ik heb, daar ben ik zeer tevreden over!

 

Dus bij deze, een keer een positieve recensie.

 

 

Door: Amaya

Ten eerste plaatsen vrijwel altijd alleen mensen met klachten een bericht op internet, mensen die tevreden zijn zul je nooit horen. Dus stel, van de 100 klanten zijn er misschien 10 met een slechte ervaring!

 

Bestelling

Ik had van tevoren slechte recensies gelezen, maar van een vriendin een positieve reactie gehoord. Dus zo eigenwijs als ik ben, ik plaats een bestelling (drie wel te verstaan.)

De meeste reacties gaan over visitekaartjes e.d.

Ik heb verschillende t-shirts, pennen, tassen en sleutelhangers besteld.

 

Levering

Omdat het goedkoopste de '7 dagen' levering was, koos ik voor deze. Maar de bestelling werd al na twee dagen geleverd! Helaas waren we niet thuis, maar telefonisch maakte ik een afspraak voor de volgende dag.

11 uur 's ochtends, een nette jongeman komt het pakketje afleveren. Nog geen half uur later komen de volgende twee bestellingen!

 

Kwaliteit

Het is natuurlijk niet de alleraller beste kwaliteit, maar wat verwacht je? Alle producten waren werkelijkwaar gratis, hoefde alleen verzendkosten te betalen.

 

T-shirts zien er prima uit, wel heel groot, dus je moet bij het bestellen van de shirts rekening houden dat het iets of wat groot uit kan vallen. Bij gewone shirts kun je bij een S rekenen op een 'kleine' M.

Maar de opdruk is goed en als het shirt rekt dan scheurt het plaatje niet.

 

De pennen schrijven prima, zwart van kleur. Bij één van de pennen zit de clip een beetje los, maar dat is geen ramp.

 

Verder heb ik absoluut geen opmerkingen.

Natuurlijk kan het niet altijd goed gaan, misschien heb ik wel gewoon geluk gehad?

Ik kan natuurlijk niet oordelen over de kwaliteit van visitekaartjes, maar de artikelen die ik heb, daar ben ik zeer tevreden over!

 

Dus bij deze, een keer een positieve recensie.

 

 

Door: mevrouw

Op 23-4 kreeg ik bericht van de bank dat er via een automatische afschrijving een bedrag van mijn band zou worden afgeschreven via Vistaprint,dit terwijl ik geen klant ben en nooit iets heb besteld!

gelukkig stond er geen saldo dus is er niets afgeschreven.

De klantenservice gebeld, deze heeft mij correct geholpen en geinformeerd, geadviseerd de politie te melden dat dit om fraude zou gaan. Ze zouden het account die opdracht heeft gegeven voor de incasso blokkeren en deze persoon aanspreken.

Onbegrijpelijk hoe iemand aan mijn bankgegevens is gekomen en een bestelling heeft gedaan. Dit is naar mijn idee geen fout van Vistaprint.

Door: Yvet

Na eerdere bestellingen (die overigens wel goed waren gegaan) Was dit mijn ervaring voor vandaag.. onbeschoft!

http://yvet78.wordpress.com/2011/08/18/vistaprint/

Door: Guus

Bestelde kaartjes niet te lezen. Puinhoop. Vista print doet hier verder niets mee. Ronduit verschrikkelijk bedrijf.

Door: Radiotechnieman

Wat een drama! Super trage website. Je bent continu aan het wachten tot een foto geladen is. Sommige foto's verdwijnen spontaan. Heb letterlijk uren verloren aan wachten.

Door: Johannes

Ik heb al verschillende keren bij VistaPrint besteld. De service en snelheid zijn ronduit goed te noemen. Wat kwaliteit heb ik niet te klagen. Vaak zijn de producten al binnen de gestelde termijn binnen.

Vistaprint biedt goede opties voor een betaalbare prijs.Vooral voor particulieren blijken de condities gunstig te zijn. Bedrijven zijn wellicht beter af bij professionele drukkers?

Door: Johannes

Ik heb al verschillende keren bij VistaPrint besteld. De service en snelheid zijn ronduit goed te noemen. Wat kwaliteit heb ik niet te klagen. Vaak zijn de producten al binnen de gestelde termijn binnen.

Vistaprint biedt goede opties voor een betaalbare prijs.Vooral voor particulieren blijken de condities gunstig te zijn. Bedrijven zijn wellicht beter af bij professionele drukkers?

Door: DW

Ik heb er al veel besteld en altijd goed binnen gekomen, op die van vandaag na dan. Maar dat is na een telefoontje opgelost. Goede zaak!

Door: Ellen

Ik wil ook even meegeven hoe belangrijk het is om een recensie te geven.

Ik had al een kaartje klaar staan om te verzenden en dacht...toch even snel naar recensie's kijken.

Gelukkig! Gelijk mijn kaartje weg gehaald en nu op zoek naar een andere drukker.

Bedankt! Voor jullie recensie's!

Door: --

Laat je niet afleiden wanneer iets 'gratis' is. Zo kreeg ik een 'gratis zelf ontworpen t-shirt' door deel te nemen aan een wedstrijd. Deze kon ik enkel online bij vistaprint bestellen. Nadat ik hem gemaakt had, moest ik verzendkosten betalen. Daar had ik geen problemen mee, maar uiteindelijk liep de rekening mooi op naar een 10 euro. Het overzicht kreeg ik pas te zien NADAT ik mijn bankgegevens had ingevuld. Dikke afzetterij, want die bestelling is nooit aangekomen.

Door: R van Soest

De service van Vistaprint is tot bijna nul gezakt.

Bij het plaatsen van een bestelling werd ik geholpen door een servicemedewerkster van Vistaprint. IK had wat fout gedaan en zij hielp mij daarbij om het goed te zetten, niet dus. Ik zit nu met een dubbel geleverde bestelling, ook twee maal betaald. De medewerkers van Vistaprint staan je zo te woord, als je het er niet mee eens bent word er opgehangen. Voor mij VISTPRINT NOOIT MEER>