» Categorieën » Auto, Motor en Vervoer » Central Bikes

Central Bikes is specialist in online verkoop van fietsen en accessoires. Door nauwe samenwerking met een van de grootste rijwielspeciaalzaken van het land beschikken wij over grote parate vakkennis én een voorraad van 2000 fietsen van uitsluitend topmerken! Grootschalige inkoop levert u fietsen op voor de scherpste prijzen. Alle fietsen worden door vakmensen afgemonteerd en met volledige fabrieksgarantie bij u thuis afgeleverd. Bij aflevering maken wij de fiets geheel rijklaar. ( uitgezonderd Belgie hier moet u zelf stuur recht zetten en de pedalen monteren ). U kunt uw aankoop ook bij ons afhalen. Dé online fietsenwinkel voor heel Nederland.!

» Central Bikes winkelinformatie

Central Bikes

» Betaalmethoden

Overschrijving Rembours iDEAL Contant betalen/Afhalen bij magazijn

» Keurmerken

» Winkel Reviews en Beoordelingen Central Bikes

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 4
Algemeen oordeel 4
Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 4
Leveringstijd 4
Klantenservice 4

» Reviews (plaats reactie)

Door: joost

de laagste prijs garantie klopt niks van kijk maar eens bij de concurent en het scheelt ooit 100 euro ook afgemonteert en wel

Door: Henk

Ik heb ook een fiets besteld bij Central Bikes en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze winkel. De levering was prima op tijd en ook over de prijs heb ik niks te klagen gehad.

Door: Nathalie

De fiets die ik gekocht heb is wel onderdeel geweest van de "laagste prijs garantie". Hoewel ze de prijs niet op de website hadden aangepast heb ik, nadat ik gebeld had dat ik de fiets ergens anders goedkoper had gezien, mijn fiets gewoon voor de laagste prijs gekregen! Ik ben dus wel te spreken over Central Bikes én uiteraard over mijn fiets!

Door: Kevin

Omdat ik toch eigenlijk wel benieuwd was naar die laagste prijsgarantie heb ik de telefoon gepakt om meer info te vragen. Ze wisten mij te vertellen dat als de fiets ergens anders voor een betere prijs te krijgen is dat zij dan de prijs voor je aanpassen. De laagste prijsgarantie die deze winkel heeft klopt dus wel, je moet er dus zelf achteraan gaan.