» Categorieën » Auto, Motor en Vervoer » Shopmarkt.nl

Shopmarkt.nl is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van kwaliteit trendartikelen. U kunt daarbij denken aan artikelen op het gebied van fietsen, bakfietsen, scooters etc.

» Shopmarkt.nl winkelinformatie

Shopmarkt.nl

» Betaalmethoden

Overschrijving Rembours iDEAL Contant betalen/Afhalen bij magazijn

» Keurmerken

Qshops

» Winkel Reviews en Beoordelingen Shopmarkt.nl

» Gemiddelde winkel beoordeling (geef winkelbeoordeling)

Gemiddeld oordeel 4
Algemeen oordeel 4
Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 4
Leveringstijd 4
Klantenservice 3

» Reviews (plaats reactie)

Door: Herman

op 28 november een fietsendrager besteld en betaald bij Shopmarkt. Helaas niet meer leverbaar. Nu op 29 december nog steeds het aankoopbedrag niet teruggestort gekregen.....

Door: Peter

ik had een spinder colibri besteld. Deze was echter niet meer leverbaar. Dit werd mij ook duidelijk gemaakt. Ik moest het order via mail annuleren en ze zouden dan het geld terug overmaken. Ik heb het order op 15 december per mail geannuleerd. Tot op heden heb ik nog niks mogen ontvangen. Ook wordt er niet gereageerd op telefoontjes en mails. Ik wacht tot eind volgende week en dan kijk ik of dat ik verdere stappen kan ondernemen. Ik moet ook hard voor mijn geld werken en wat dit bedrijf doet is gewoon diefstal. Ik vind het ook vervelend dat je geen respons terug krijg op je mails. Blijkbaar is dat hun manier van zaken doen.